17.7.17

CHARIS x W.Lab White Holic Cream [REVIEW]



Everybody wants white and bright complexion, but it is not an easy job.
What if i tell you that i can help you achieve great white skin in just a few steps, in a clearly visible way? Yes i hear youuuuu.

Okay keep on reading!

16.7.17

Top 6 Thai Traditional Snack - Munchies


So because i enjooooooyed my last trip to Bangkok so much, i decided to write you a little guide on what snack (traditional) or munchies you should seriously try if you visit there.

I guarantee you 100% satisfaction!

I am giving you no more a do, let's move on to the list!

12.7.17

Cerah Bercahaya, gak pake lama? | L'Oreal Paris White Perfect Clinical Series [REVIEW]



Hari ini mau bahas tentang L'oreal White Perfect Clinical Series, tapi bukan semuanya ya, abis rangkaiannya banyak sih, aku mau bahas tiga aja ya, yaitu si White Perfect Clinical Derm White Essence, White Perfect Clinical Day Cream, dan White Perfect Clinical Night Cream.

Kalau ditanya kenapa mau cobain rangkaian ini, aku mau confess sedikit tentang kondisi kulit aku sebenarnya; kulit aku itu ada flek nya, dan ini cukup genetik. Jadi kalau aku lagi gak pakai makeup sama sekali, alias no foundation at all, you probably would be able to see the freckles. 

Yang kedua, warna kulitku ini tidak merata. Jadi lebih merah-merah di bagian-bagian tertentu. Ini juga yang kadang bikin aku kurang pede untuk kasih liat orang kulit aku yang sebenarnya. Discoloration-nya lebih ke merah merah gitu.

Nah, makanya, waktu ditawarin untuk nge-review rangkaian produk L'oreal White Perfect Clinical Series ini, aku seneng banget soalnya claim-nya series ini bisa banget solve these problems.

Bener ngefek ga ya? Baca terus makanya.....

11.7.17

Earthly Passionate – ULTIMA II Wonder Wear Eye Make Up Series [Tutorial & Review]


Passionate.
A wonderful bloom with warm and fresh colors to begin this new season with.

A few days ago I took some snap on insta-story showing a package sent by ULTIMA II, 
and I bet you all cannot wait to see what’s inside?
Keep reading to see the whole package, and a makeup look created with the goodies!

10.7.17

BYS Cosmetics - Ivory Pure Silk Foundation - On The Go Smokey Eye Palette - Velvet Liquid Lipstick [REVIEW]



Right around libur lebaran (Eid al Fitr Holiday), i attented an event hosted by Clozette Indonesia and BYS Cosmetics in Plaza Senayan, and brought home some of their most favorite products, then decided to make a makeup look with these babies, and why not a review too, so if you are curious, keep scrolling!

Hello

Hello lovelies, thanks for visiting me!
Love for you all, Cells.